Oldalak

2015. február 22., vasárnap

Az Oscar gála margójára - Alkalmi manikűrSziasztok!

Ha már Oscar gála, akkor jöhet a csillogás minden mennyiségben. Nekem ezek a szilveszterre készített manikűreim voltak, de mivel akkor nem volt időm kitenni a blogra, most megragadom a lehetőséget.

Arany-sötétlila manikűr alap, majd nyomdázva.
Lakkok:  A-England Sleeping Palace, She walks in beauty
Nyomda: Pet'la plate nyomdalemez, Sleeping Palace és China Glaze Goldie But Goodie

De ha valaki nem akar ennyit beruházni, a Golden Rose Jolly Jewels 103 lakkja is tökéletes hozzá. Íme:


Az A-England és a GR között annyi a különbség, hogy előbbi klasszikus arany, míg utóbbi egy rosegold színű glitteres lakk.
Árukban viszont lényeges az eltérés, hiszen míg az A-England 2990 forintba kerül, addig a Golden Rose 840 forintért a miénk lehet.

Néhány kép egymás mellett, majd közeli az üvegekről (első AE, második GR).

Az ilyen glittercsodák alá ne felejtsetek el lehúzható alaplakkot kenni, hogy ne kelljen szenvedni a lemosással! Itt írtam róluk bővebben.

A sötét-ezüst imádóknak pedig itt egy másik manikűr.A hüvelyk és középső ujjamra sötét matt lakkot (Caterice), a mutató és kisujjamra fekete krém lakkot (Golden Rose) kentem. A gyűrűs ujjra jött a China Glaze véleményem szerint méltatlanul hanyagolt Polarized lakkja, amellyel egy-egy csíkban a matt lakkokat is díszítettem. Ezüst színű alapban ezüst és színes apró glitterek úszkálnak, a fedése csodás, nagyon dekoratív és jól kihasználható lakk. A krém feketére felkerült a China Glaze Fairy Dust ikonikus fedőlakkja, amely színtelen alapban millió apró, színesen szikrázó holo részecskét tartalmaz. Találó a neve, sötét alapon tényleg olyan, mint a tündérpor.

Nekem nagyon tetszett ez a manikűr, pont annyira lett mozgalmas, hogy még ízléses tudott maradni. Nektek hogy tetszenek? Minden véleményt szívesen látok kommentben. :)

2 megjegyzés: