Oldalak

2015. november 17., kedd

Cirque - Budoir és Trocadero

Sziasztok!

Ma két Cirque lakkot szeretnék bemutatni nektek. Bár a színűk eltér, mégis együtt hozom őket, mert ugyanannak a kollekciónak a tagjai. 


A Burlesque kollekció már régebben jelent meg és a Trocadero színt azóta be is vonta a márka, de a Budoir szerencsére továbbra is elérhető.

A képek mesterséges fényviszonyok között készültek, mindkét lakknál a legutolsó vakus felvétel. A körmeimen két rétegben, fedőlakkal láthatjátok őket.

Trocadero

cirque

cirque swatch

indie nail polish

blue holo nail polish swathc

A kettő közül számomra ez volt a kevésbé izgalmas szín, ez azonban nem a lakk hibája, hanem az enyém, ugyanis a tesókája túlságosan elbűvölt. A Trocadero egy nagyon jól kihasználható, középkék színárnyalat, sötétebb farmerkéknek is mondhatjuk. 

Budoir

cirque swatch

indie nail polish swatch

burlesque collection swatch

purple holo nail polish swatch

A Budoir egy nagyon különleges, mély bodós lila színárnyalat. Tényleg olyan, mintha egy XVIII. századi előkelő hölgy budoir-jába lépnénk, simán el tudom képzelni ezzel a színvilággal. Pihe-puhán, otthonosan, mégis elegánsan. Ez a lakk volt, amin jobban vacilláltam, hogy rendeljem-ne rendeljem, de nagyon tetszik! Felnőtt nő színe, egyszerre van benne a hölgy és a dög.

Mindkét lakk minőségével elégedett vagyok. A Cirque lakkok vékony állagúak, ennek ellenére két rétegben szépen fednek, ezek sem kivételek. Könnyű felvinni, és lemosni is egyszerű, mivel glittereket nem tartalmaznak. Egyik sem fogta meg sem a bőrömet, sem a körmömet. Természetesen nekik is jellemzőjük az az egyedülállóan finom holo hatás, amivel a márka belopta magát a szívembe. Akárhány Cirque lakkot próbálok ki, mindig rá kell jönnöm, hogy igen, élőben még mindig szebbek, mint bármelyik fotón - és ez az én fotóimra is igaz. ;) De azért remélem, valami átjön a szépségükből.

Infók rendeléshez, a kevésbé lakkmániás olvasóim kedvéért:

Első körben a Nailland választékát érdemes megszemlélni, a Budoir-t tőlük rendeltem. Ha nincs náluk a kinézett szín, érdemes írni nekik, hátha meg tudják rendelni. Madlen a webshopban nagyon kedves, mindenben segít. :)
Az árazásuk is nagyon baráti, tőlük jöttök ki a legolcsóbban (és remélem, hogy ez hosszú távon így is marad). Érdemes figyelni az előrendelési lehetőséget is, olyankor van 5% kedvezmény. Illetve elindították a törzsvásárlói programot is, amiről a honlapon tudtok tájékozódni. Továbbá van egy instagramos naillandmani játék, ami szintén fent van a honlapon, érdemes játszani, mert egyszeri 10% kedvezményt lehet nyerni, ami 3 hónapig beváltható.

A másik nagyon jó Cirque lelőhely a Thenailistashop, a Trocadero-t tőlük rendeltem. Innen drágábban jöttök ki, de ha a Naillandban nincs készleten és nem is tudnak rendelni olyan színt, amit szeretnétek, akkor érdemes náluk körülnézni. A webshop EU-s, tehát áfától és vámtól nem kell tartanotok, csak a postaköltséget kell kalkulálni, meg az aktuális árfolyamot persze, és tudtok Paypallal fizetni. A tulajdonos Kate, nagyon kedves és segítőkész. Nekem is úgy lett Trocadero-m, hogy kérésünkre eltette nekünk az utolsó két darabot a csoportos rendelés leadásáig. Thank you Kate! :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lakkok és hozzád illenek is! :-) Engem a Cirque-től egyedül a Sani mozgatott meg eddig, de az új kari kollekcióval már más a helyzet. Az a csodás rózsarany...Mi a véleményed róluk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Az a rózsaarany nekem is kell! A többit nem veszem meg, mert vannak hasonlóim, illetve amikkel kiválthatóak, de tény, hogy mind csodaszép.

      Törlés