Oldalak

2016. február 21., vasárnap

Kedvencek 2015/3 - Piros lakkok

Sziasztok!

A sorozat előző részeiben a zöld és púder szín lakkokról írtam, most érkeznek a pirosak. Ez az a szín, amiből nagyon sokféle árnyalat létezik, igyekeztem a hűvös és meleg tartományból is a legszebbeket összeválogatni. A koncepció ugyanaz, téli és nyári színárnyalatok külön blokkban. Egy csoportkép együtt:


Amelyikhez nem tudok külön manikűrt csatolni, azokat a legutolsó, összehasonlító képen láthatjátok majd felkenve.

Kezdjük a téli színekkel!

Kedvenc téli pirosak

China Glaze Ruby Pumps
China Glaze Ruby Pumps
A Ruby Pumps mára a márka ikonikussá vált lakkja lett, méltán. Piros alapban rengeteg apró piros glitter úszkál. Két rétegben gyönyörűen fed, de a lemosás megkönnyítésére érdemes lehúzható alapot kenni alá. 


CBL No, I'm Still Tacky

CBL No, I'm Still Tacky
A NIST majdnem egy réteges, kifogástalan, gyönyörűen igazítható, igazi CBL minőség. A sok piros szépség közül valahogy legtöbbször ezért nyúlok, ha piros holora vágyom. Ez a karácsonyi manim volt, a szivárványszínben csillogó szemcséket mínuszoljátok gondolatban, mert feldobtam a CG Fairy Dust-al. 

China Glaze Snap My Dragon
A Snap My Dragon krém lakk, két réteges, némi diszkrét kékes shimmerrel, ami az üvegben nem igazán látszik, felkeve viszont érvényesül. A színe hűvös piros, az én téli hóka bőrszínemhez tökéletesen passzol. Aki a piros kékesebb árnyalatait kedveli, annak bátran ajánlom. Felkenve az a alsó, összehasonlító képen láthatjátok majd.

Jöjjenek a nyáriak!

Amint látjátok, a napfényes hónapokban kedvelem a holo pelyhes lakkokat, a négy lakkból három ilyen, azonban közel se egyformák.

Nyári kedvenc pirosak

piCture pOlish O'Hara

PP O'Hara
Az O'Hara igazi vidám, meleg, élénk, nyári világospiros árnyalat, jelly alapban úszkáló rengeteg holo pehellyel megspékelve. Kedvenc, kedvenc, kedvenc! Gondolom, a mennyiségből már kitaláltátok, hogy nem kétszer volt rajtam. :)

ILNP Closure
A Closure hideg, pinkes piros, a márka Ultra Holo finishével, ami azt jelenti, hogy a kékes-pinkes jelly alapban milliónyi apró holo szilánk úszkál. Két réteges, kellemesen felvihető, a lemosás se okoz gondot. A legszemkiverősebb kékespiros, amit valaha láttam!

Dance Legend - Danger Danger


A Danger Danger neve találó, valóban veszélyes! Egy jobban fedő jelly alapban nagy holo pelyhek találhatók benne. Jó minőség, a blogon külön poszt is van már róla.

China Glaze Sneaker Head
A Sneaker Head a legszebb piros krémlakk valaha. Az O'Hara színvilága, csak holo nélkül, két rétegben szépen fed, könnyen kezelhető és pénztárcabarát. 

Összehasonlítás

A fenti képen láthatjátok, hogy az O'Hara és a Sneaker Head szinte azonos árnyalatú, meleg, élénk, világospiros lakkok, csak a finishük különbözik. Nekem mindkettő kötelező nyári piros, ha csak pár piros lakkot tarthatnék meg, biztos, hogy mindkettő köztük lenne. A Snap My Dragon a kifogástalan minőségével és a különleges hideg shimmerrel vett le a lábamról, elsősorban ősszel-télen szeretem viselni. A Closure-t csakis azoknak ajánlom, akiknek bejön a pinkes piros és az ultra holo finish együtt, de nekik nagyon.

Összességében szerintem minden bemutatott piros lakk bármikor nyugodtan vállalható. Az évszak szerinti bontás inkább csak egy iránytű, semmiképpen sem meghatározó. Leginkább arra érdemes figyelni, hogy a választott színárnyalat passzoljon a bőrszínünkhöz és az aktuális outfit-ünkhöz.
Tény, hogy a világosabb, holo pelyhes lakkjaimat jobban szeretem napfényes napokra tartogatni, de egy ünnepi alkalom, reflektorfényben, éppen olyan jó lehet. ;)


2 megjegyzés:

 1. Nálam ezek közül a China Glaze Ruby Pumps viszi a pálmát! Semmi faxni, mégis olyan gyönyörű, hogy szerelmes verset lehetne írni hozzá!
  Nyáron a pipacspiros a kedvencem a vörösek közül, sajnos én csak egy szégyenletesen gyenge fedésű lakkal rendelkezem ebből az árnyalatból, de folyamatosan vadászom a piros lakkokra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen megértelek, a Ruby Pumps szerintem is kihagyhatatlan. Pipacspiros, az mindig jöhet, ha megtalálod az igazit, remélem megosztod velünk! :))

   Törlés